zondag 7 augustus 2022
34 C
Paramaribo
19.6 C
Amsterdam
5
(1)

Regering houdt laatste persconferentie voor 2020

lees ook ...

Leerlingen Apoera krijgen informatie over studiemogelijkhede...

Het Bureau Onderwijsinformatie en Studiefaciliteiten (BOS) van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) organiseert op 3 en 4 augustus een Onderwijs- en beroepenbeurs te Apoera. De...

De regering belegt morgen een persconferentie, waar zij zal ingaan op de verrichtingen sinds haar aantreden in juli dit jaar. Verder zal gesproken worden op wat er in de naaste toekomst aangepakt zal worden.

De regering-Santokhi is op 16 juli aangetreden. Bij het aantreden van de regering, had president Chan Santokhi aangekondigd, dat de eerste negen maanden de urgentiefase zijn, waarbij de aanpak van de financieel-economische fase en Covid-19 centraal staan.

Wat de financieel-economische fase betreft, is de regering in staat om de salarissen te betalen zonder leningen te sluiten. In deze periode is de wisselkoers geünificeerd, maar de vraag naar vreemde valuta blijft toenemen. De prijzen in de winkels blijven stijgen.

Beheersing van Covid-19 is ook een prioriteit van de regering. Het aantal actieve gevallen was eerder deze maand gedaald naar 6. Echter is er nu sprake van een tweede golf, waarbij het aantal actieve gevallen is gestegen naar 380. Op de persconferentie zal de regering eventueel de Covid-19-maatregelen verscherpen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRegering houdt laatste persconferentie voor 2020