vrijdag 12 augustus 2022
26.3 C
Paramaribo
20.7 C
Amsterdam
4
(1)

Regering gaat Covid-maatregelen waarschijnlijk verscherpen

lees ook ...

Muurschilderingen voor bewustwording ‘Mental Health...

De onthulling van muurschilderingen op de schutting van de Lelydorp Sportbond vond plaats op 05 augustus jongstleden door de First Lady. Dit project werd uitgevoerd door de 'Junior Chamber Internation...

De huidige dreiging rondom Covid-19 is op een gisteren 28 december gehouden regeringsraad besproken. De overheid is genoodzaakt maatregelen te treffen ter verdere bescherming van de samenleving na verontrustende bekendmakingen uit de samenleving. Op woensdag 29 december 2021 komen de desbetreffende actoren bij elkaar om zich te buigen over het instellen van aangepaste maatregelen.

Het is gebleken dat vanuit diverse delen van de bevolking uitbundige feesten worden georganiseerd. Op tenminste één zo een feest is er sprake geweest van een zogeheten mass spreading. Alhoewel diverse feestorganiseerders op basis hiervan hun events hebben aangehouden, gaan sommigen onverkort daarmee door. Het moet duidelijk zijn dat openbare feesten niet zijn toegestaan. De justitiële autoriteiten zullen niet schromen om op te treden tegen overtreders.

Aan de bevolking wordt het verzoek gericht geen betalingen te verrichtingen voor deze verboden evenementen. Elk illegaal event zal gesanctioneerd worden door de betreffende instanties.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRegering gaat Covid-maatregelen waarschijnlijk verscherpen