vrijdag 19 april 2024
33 C
Paramaribo
8.1 C
Amsterdam
5
(3)

Regering condoleert samenleving met heengaan ondernemer Dilip Sardjoe

lees ook ...

Reyme pleit voor dienstplicht

Steven Reyme, A20-voorzitter erkent dat de gemeenschap te kampen heeft met verval van normen en waarden en dat de overheid dit moet aanpakken. Jongeren die niet meer naar school willen, moeten de juis...

In Nederland is de CEO van Rudisa Holdingmaatschappij N.V., Dilip Sardjoe, na een ziekbed overleden. Hij werd 73 jaar. Sardjoe was naast ondernemer en zakenman, ook actief in de politiek. Eerst bij de VHP, waarna hij na enige tijd zijn eigen politieke partij oprichtte, de Basispartij voor Vernieuwing en Democratie (BVD). In zijn politieke carrière heeft hij als laatst de NDP ondersteund.

Vele Surinamers zouden aan Sardjoe een voorbeeld kunnen nemen. Door hard werken, zijn grote ambities en vooral het zakelijk instinct kan gerust gesteld worden dat hij zijn imperium heeft opgebouwd. Als salesman legde hij de hoekstenen van wat later zou uitgroeien tot een groot aantal bedrijven ondergebracht in de Rudisa Holdingmaatschappij N.V. Sardjoe heeft met zijn vele bedrijven nationaal als internationaal voor vele arbeidsplaatsen gezorgd en heeft ook steeds teruggegeven aan de gemeenschap.

Met het heengaan van deze grote Surinaamse zoon, wenst de waarnemend president, Ronnie Brunswijk namens de regering-Santokhi de gemeenschap, maar vooral de nabestaanden te condoleren en heel veel sterkte toe te wensen in deze donkere dagen. De regering staat open om deze man van weleer met staatseer naar zijn laatste rustplaats te begeleiden, meldt het Directoraat Volkscommunicatie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

9 REACTIES

9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRegering condoleert samenleving met heengaan ondernemer Dilip Sardjoe