woensdag 24 juli 2024
28 C
Paramaribo
17.4 C
Amsterdam
0
(0)

Coalitie evalueert verslag pre-dialoogsessies voor ontwikkelingsrichting Suriname

lees ook ...

DNA stemt in met wijzigingen in wetten geldwitwassen en Inte...

De Nationale Assemblée (DNA) heeft unaniem twee cruciale wetsontwerpen aangenomen, met elk 39 stemmen: Wijziging van de Wet ter voorkoming en bestrijding van Money Laundering en Terrori...

De regering en coalitiefracties kwamen dinsdag samen in het Perscentrum van het Kabinet van de President om het verslag van de pre-dialoogsessies te bespreken. Deze sessies, die zijn gehouden na onregelmatigheden op 17 februari 2023, betrokken alle lagen van de bevolking om de essentie van de ontstane situatie te begrijpen.

President Chandrikapersad Santokhi benadrukte onderwerpen zoals macro-economie, fiscaal beleid, het IMF-programma en integriteitskwesties. Het verslag biedt een gestructureerd overzicht van de besproken speerpunten en zal dienen als basis voor effectieve ontwikkelingen in de tweede helft van de regeertermijn.

Eensgezindheid binnen de regering is cruciaal om concrete stappen te ondernemen. In aanloop naar de nationale dialoog wordt gestreefd naar brede vertegenwoordiging van de samenleving om oplossingen te vinden en de ontwikkelingsrichting van Suriname gezamenlijk te bepalen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCoalitie evalueert verslag pre-dialoogsessies voor ontwikkelingsrichting Suriname