maandag 8 augustus 2022
27.7 C
Paramaribo
13.1 C
Amsterdam
5
(1)

Recreatieoorden Para open tijdens weekendlockdown

lees ook ...

Politiebond pakt rancune tegen Hellings en Gentle juridisch ...

van Hellings en Gentle zodanig aanpakken, dat de samenleving “dyugu-dyugu” wordt bespaard. De zaak wordt juridisch aangevochten. Internationale organisaties zullen worden aangeschreven om hen te infor...

De Para-recreatieoorden zijn open voor het publiek tijdens het komend weekend. Ook tijdens de lockdown zijn de oorden open voor groepen die een veilige bubbel vormen. De Stuurgroep Para-oorden heeft dit zelf bekendgemaakt.

De bekendmaking was noodzakelijk, om verwarring te voorkomen. Een media bericht waar minister Amoksi van Justitie en Politie “zodanig is geciteerd waardoor allicht de indruk kan zijn ontstaan dat recreanten niet zouden worden toegelaten tot de recreatieoorden om het weekend door te brengen” moest verduidelijkt worden. De Stuurgroep met onder anderen Sherida Mormon en Sandro Alberga heeft dit absoluut willen doen.

Amoksi sprak met hen  over “mogelijke feestgangers die zich overgeven aan illegale feesten op de diverse plekken van ons land”. Dit geldt niet voor de recreatieoorden. Die zijn “niet gesloten noch ontoegankelijk voor het komend weekend voor groepen van maximaal vijf personen behorende tot dezelfde familie of groep en een veilige bubbel vormen” zegt de Stuurgroep.

Ook  ter plekke zullen  de covid-19 regels streng worden nageleefd. Gasten, die zich niet houden aan de voorschriften en daardoor een gevaar vormen zullen  direct van de oorden worden verwijderd, “desnoods met behulp van de sterke arm van de wet”. Hierover laat men geen twijfel bestaan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRecreatieoorden Para open tijdens weekendlockdown