Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Recordaantal drugs met straatwaarde van US$ 500 miljoen onderschept door politie Paraguay

Geplaatst

op

Douane Vindt 65 Kilo Cocaine Tussen Cacaobonen Maasvlakte

Een recordaantal drugs met een straatwaarde van US$ 500 miljoen is onderschept door de politie in Paraguay. In het land is dit de grootste inbeslagname van drugs. De cocaïne was verstopt in een container op een privéhaven in de stad Villeta.

Volgens de politie was de cocaïne netjes verpakt in pakjes, die in een container was gevonden. In deze zaak zijn twee mensen aangehouden. Het gaat hierbij om de voormalig directeur van een staatstelevisiezender. De identiteit van de andere persoon is nog niet vrijgegeven.

De cocaïne moet per vliegtuig naar Paraguay zijn gebracht. Informatie van de Paraguyaanse narcoticabestrijders toont dat Bolivia van waar de cocaïne komt, ’s werelds derde grootste producent is van drugs.

Al jaren wordt Paraguay als belangrijk doorvoer land van drugs beschouwd.

Culturu.com

2 Reacties
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johannes
woensdag 21 oktober 2020 20:51

Dacht dat het uit Suriname kwam. Lekker belangrijk voor Paraguay. Nu kunnen ze het door verkopen en zelf rijk worden. Ze verbranden heus niet alles. Blom verbranden .. en coke door verkopen. Slim

pingping
donderdag 22 oktober 2020 21:13

Wat heeft Desie Bouterse hiermee te maken?
Ik begrijp dat zijn gestolen geld bijna op is. Is hij nu radeloos of zo????

Suriname

Guyanese president Irfaan Ali gearriveerd in Suriname

Geplaatst

op

Guyanese President Aangekomen

Irfaan Ali, de president van buurland Guyana, is gisteren gearriveerd in Suriname. Het Guyanese staatshoofd is samen met first lady, Arya Ali, en zijn delegatie geland op de Johan Adolf Pengel International airport. De president vertoeft in het land in het kader van 45 jaar staatkundige onafhankelijkheid.

Op Zanderij is president Ali ontvangen door onder andere minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie, minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken en de districtscommissaris van Para, Marlene Joden.

Later vandaag zal president Ali ontvangen worden door president Chan Santokhi. Hierna zal er een persmoment zijn met beide presidenten. Suriname en Guyana hebben reeds jarenlang een bilaterale samenwerking.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Wegomlegging op woensdag 25 november

Geplaatst

op

20201123 191257

De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname laat weten dat in het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,  het Korps Politie Suriname bekend maakt dat op  de navolgende kruisingen het verkeer middels verkeersborden zal worden omgelegd t.w.: 

1.Op woensdag 25 november omstreeks 00.00 uur tot 08.00 uur worden de navolgende wegomleggingen gepleegd (kleine omlegging) te weten:

1. Grote Combéweg / Henk Arronstraat.

2. Roseveltkade / Kleine Waterstraat.

 

  1. Omstreeks 08.00 uur tot 18.00 uur wordt de grote wegomlegging ingesteld met de navolgende kruisingen te weten:

1. Tourtonnelaan/ Henk Arronstraat

2. Mr. F. Lim A Po- / Noorderkerkstraat

3. Mr. F. Lim A Po- / Watermolenstraat

4. Mr. F. Lim A Po- / Mirandastraat

5. Koninginne- / Prins Hendrikstraat

6. Koninginne-/ Julianastraat

7. Mahonylaan/ Louiselaan **(extra afsluiting Louiselaan/ Roseveldtkade)

8. Sommelsdijckstraat/ Grote Combéweg

9. Sommelsdijck-/ Kleine Waterstraat (Rietbergplein)

Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan met de in te stellen verkeersomleggingen rekening te houden en de aanwijzingen van de Politie ter plaatse stipt op te volgen.

Gelet op de Covid-19 pandemie wordt het beroep gedaan op de Surinaamse bevolking casu quo leefgemeenschap om de activiteiten rond dit heuglijk feit via de media te volgen. Uw gezondheid en dat van anderen staat centraal.

Tot zover de bekendmaking van het Korps Politie Suriname  –  culturu.com

Lees verder

Meest gelezen