zaterdag 25 mei 2024
33 C
Paramaribo
15.7 C
Amsterdam
4
(2)

Rechterlijke uitspraak: Sportcafé Spiner moet bouwsel afbreken

lees ook ...

President Santokhi zet zich in voor uitbreiding van sportfac...

President Chandrikapersad Santokhi heeft de noodzaak benadrukt om gebieden in het land te voorzien van voldoende sportfaciliteiten, en heeft daarom op dinsdag 21 mei 2024 de sportcommissie bijeengeroe...

Sportcafé Spiner moet zijn bouwsel afbreken. Dit café is gevestigd op de hoek van de Kleine Water- en de Kleine Dwarsstraat. Al geruime tijd zorgt het café voor overlast in de omgeving nadat de uitbater zijn activiteiten had stopgezet.

Door het ministerie van Openbare Werken is in december 2021, na voorafgaande ingebrekestellingen, een bevel tot slopen aangeboden. De uitbater is toen gestapt naar de kortgedingrechter om de sloop te stuiten.

De kortgedingrechter heeft op 25 augustus uitspraak gedaan in het voordeel van het ministerie. Het gebouw moet door betrokkene alsnog gesloopt worden. Als dat niet gebeurt, zal het ministerie de sloop op kosten van betrokkene uitvoeren.

Het ministerie van Openbare Werken voert een rechtmatig beleid met betrekking tot naleving van de bouwregelgeving en vervolgt het pad van verdere ordening.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRechterlijke uitspraak: Sportcafé Spiner moet bouwsel afbreken