vrijdag 19 april 2024
24.8 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
4
(2)

Rechterlijke uitspraak: Sportcafé Spiner moet bouwsel afbreken

lees ook ...

AWJ rondt bijscholingsproject Covid-19′ af met Elektro...

Het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AWJ) heeft met de afronding van de vaktraining 'Electro-Huisinstallatie' het project 'Om- en bijscholing van werkzoekenden die tijdens de C...

Sportcafé Spiner moet zijn bouwsel afbreken. Dit café is gevestigd op de hoek van de Kleine Water- en de Kleine Dwarsstraat. Al geruime tijd zorgt het café voor overlast in de omgeving nadat de uitbater zijn activiteiten had stopgezet.

Door het ministerie van Openbare Werken is in december 2021, na voorafgaande ingebrekestellingen, een bevel tot slopen aangeboden. De uitbater is toen gestapt naar de kortgedingrechter om de sloop te stuiten.

De kortgedingrechter heeft op 25 augustus uitspraak gedaan in het voordeel van het ministerie. Het gebouw moet door betrokkene alsnog gesloopt worden. Als dat niet gebeurt, zal het ministerie de sloop op kosten van betrokkene uitvoeren.

Het ministerie van Openbare Werken voert een rechtmatig beleid met betrekking tot naleving van de bouwregelgeving en vervolgt het pad van verdere ordening.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRechterlijke uitspraak: Sportcafé Spiner moet bouwsel afbreken