5
(1)

Real Madrid in 17 minuten naar de kwartfinale

Nierdialysepatiënten bevinden zich nu in een levensbedreigende situatie door de actie van de verpleegkundigen. Ze kunnen niet meer optimaal worden behandeld, terwijl de verzekering niet alle kosten va...

Karin Benzema scoort  in 17 minuten  een hattrick en loodst Real Madrid naar de kwartfinale van de Championsleague

Voor eigen publiek  had Real Madrid het vooral in de eerste helft heel erg moeilijk, ook na het doelpunt van Mbappe,  bijna niets lukte  bij Real Madrid. In de 2de helft kwam daarin een verandering na de blunder van Doelman  Donnarumma,  Benzema maakte flink gebruik hiervan en het werd 1-1. Daarna ging het mis in de verdediging van PSG, blunder na blunder en  binnen  17 minuten  noteerde  Benzema zijn hattrick in de wedstrijd en bepaalde uiteindelijk de eindstand in een 3-1 overwinning voor Real Madrid. Helaas konden   Messi en Neymar het getij niet keren bij PSG. Ook dit seizoen is PSG uitgeschakeld in de Championsleague, ondanks het aantrekken van Lionel Messi.Benzema speelde zijn 500ste wedstrijd in de shirt van Real Madrid.Op 18 maart tijdens de loting zal dan bekend zijn wie de tegenstander van Real Madrid  in de kwartfinale is

In de andere wedstrijd van de middag  speelde Manchester City  0-0  gelijk  tegen Sporting, aangezien City de eerste wedstrijd overtuigend met 5-0 had gewonnen, gaan zijn door naar de kwartfinale van de Championsleague en kijken uit naar 18 maart wie ze  treffen in de kwartfinale na de loting.