woensdag 24 april 2024
25 C
Paramaribo
6.8 C
Amsterdam
2.8
(4)

Raynold van Els, alias Peppie, valt Bordo aan in Barbershop

lees ook ...

Suriname intensiveert strijd tegen drugscriminaliteit

Tijdens de regeringsvergadering heeft Kenneth Amoksi, minister van Justitie en Politie, aangekondigd dat er een grootschalige veiligheidsoperatie zal plaatsvinden in samenwerking met het ministerie va...

Vandaag heeft Joël Martinus, beter bekend als Bordo, bestuurslid van de politieke partij Abop en directeur van het Nationaal Indoor stadion, een aanklacht ingediend tegen Raynold van Els, meer bekend als Peppie, vanwege mishandeling. Deze Peppie had al zijn hoop op de VHP gesteld en de Ghetto youth voor de VHP warm gemaakt, maar hij is nu teleurgesteld in de VHP. Misschien dat hij daarom graag vecht. 

Eerder op de dag liep van Els een barbershop op Latour binnen en liep rechtstreeks op Bordo af die waarschijnlijk zijn haircut voor de week was gaan doen. Raynold greep Bordo vast en er ontstond een worsteling, terwijl omstanders hen uit elkaar probeerden te halen en iemand herhaaldelijk wanhopig riep: Peppie yo kir a man, Peppie yo kir a man! Het gelukte een rastaman die er niet half zo gespierd uitzag als Peppie, hen uit elkaar te halen, waarna hij Peppie die zich verzette naar de deur bracht. Zo zie je maar dat opgepompte spierbundels niet alles zijn. Kijkt u zelf maar.

De reden van de aanval op Bordo is nog niet bekend. Wat wel bekend is, is dat van Els is aangehouden door de politie Latour voor de actie die als het ware voor wat ‘ontspanning’ zorgt in het licht van de ernstige financiele-criminele uitstapjes van de witte boorden in ons land.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

10 REACTIES

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRaynold van Els, alias Peppie, valt Bordo aan in Barbershop