zaterdag 25 mei 2024
31 C
Paramaribo
16.4 C
Amsterdam
0
(0)

Rastafari Federatie pleit voor dreadlocks

lees ook ...

Ali: “Santokhi beloofde oplossing voor visvergunningen...

Ifraan Ali, de president van Guyana, heeft tijdens een openbare bijeenkomst in Crabwood Creek, Berbice, aangekondigd dat hij samen met president Chandrikapersad Santokhi van Suriname de mogelijkheid o...

De Rastafari Federatie is deze vakantie begonnen met het informeren van de gemeenschap over dreadlocks en te pleiten voor het toelaten van scholieren tot scholen met hun dreadlocks. Het 6 maanden oude bestuur  geleid door Saskia Kotino wil communicatie met de samenleving bevorderen, en maakt hierbij van social media, radio, kran ten tv. Men ziet ook graag dat marihuana wordt gelegaliseerd. Verbouw van medicinale cannabis moet hierop volgen.

Het bestuur is tevreden met het resultaat van hun zittingsperiode. De samenwerkende organisaties op dit gebied zijn zeer actief. Het eigen erfgoed wordt gepromoot. Landbouwprojecten, het vestigen van tabernakels en verkondiging van hun geloof en erfgoed vindt regelmatig plaats. Presentaties zijn ook gehouden voor De Nationale Assemblee.

Men wil zichtbaarder zijn in de samenleving en de eenheid onder geloofsgenoten bevorderen. De organisatie wil herstelbetalingsprojecten, bouw- en ondernemerschapsprojecten uitvoeren. Ook de nodige trainingen zullen worden verzorgd.

Het dagelijks bestuur bestaat uit secretaris Wendisa Main en penningmeester Murland Waterberg en voorzitter Saskia Kotino. Andere bestuursleden zijn Danilo Asaimi, Desiré Minwa, Sonja Wooding en de commissarissen Freddy Main, Derrel Kodjo en Laurence Harlequin.

Freddy Main is de woordvoerder en is vertegenwoordiger van de RFS in de nationale reparatiecommissie Suriname.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRastafari Federatie pleit voor dreadlocks