zondag 24 september 2023
26.1 C
Paramaribo
13.4 C
Amsterdam
0
(0)

Ramsaran nieuwe minister van TCT

lees ook ...

Oppervlakte waterzuiveringsproject binnenland Suriname

De tweede fase van het oppervlaktewaterzuiveringsproject voor het binnenland van Suriname is van start gegaan.Vijftien dorpen, verdeeld over het Tapanahoni- en Boven-Suriname gebied, inclusief het dor...

 Uraiqit Ramsaran, minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo), zal per 1 september aanstaande de minister van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) vervangen. Vice-president R. Brunswijk maakte dit woensdag jongstleden vóór de vergadering van de raad van ministers bekend. Wie vervanger van Ramsaran op SoZaVo wordt, zelf is niet prijsgegeven. De huidige minister stelde in juli zijn portefeuille ter beschikking.

Minister Albert Jubithana, die in juli zijn ontslag had ingediend, was gevraagd om aan te zitten totdat de lopende zaken waren afgehandeld en een opvolger was gevonden. De vice-president en Pertjajah Luhur hebben besloten om Ramsaran “binnenshuis te reshuffelen”. Brunswijk is “heel tevreden” over Ramsaran.

Ramsaran stapt bij TCT in een doolhof van uitdagingen. Er zijn nu problemen binnen de luchtvaartsector, door het tekort aan luchtverkeersleiders. De particuliere bushouders staan te springen om de uitbetaling van subsidies, die weer laat zijn. Benzineprijzen lijken onhandelbaar. De nieuwe minister moet voor dit alles een oplossing vinden.

Bron: de Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRamsaran nieuwe minister van TCT