woensdag 24 juli 2024
28 C
Paramaribo
19.5 C
Amsterdam
0
(0)

Ramsaran nieuwe minister van TCT

lees ook ...

Instaprekening van De Surinaamsche Bank

De Surinaamsche Bank introduceerde vrijdag jongstleden een nieuw product, namelijk de DSB instaprekening. Het is een nieuwe dienst. Dit moet financiële inclusie bevorderen bij elke Surinamer door toeg...

 Uraiqit Ramsaran, minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo), zal per 1 september aanstaande de minister van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) vervangen. Vice-president R. Brunswijk maakte dit woensdag jongstleden vóór de vergadering van de raad van ministers bekend. Wie vervanger van Ramsaran op SoZaVo wordt, zelf is niet prijsgegeven. De huidige minister stelde in juli zijn portefeuille ter beschikking.

Minister Albert Jubithana, die in juli zijn ontslag had ingediend, was gevraagd om aan te zitten totdat de lopende zaken waren afgehandeld en een opvolger was gevonden. De vice-president en Pertjajah Luhur hebben besloten om Ramsaran “binnenshuis te reshuffelen”. Brunswijk is “heel tevreden” over Ramsaran.

Ramsaran stapt bij TCT in een doolhof van uitdagingen. Er zijn nu problemen binnen de luchtvaartsector, door het tekort aan luchtverkeersleiders. De particuliere bushouders staan te springen om de uitbetaling van subsidies, die weer laat zijn. Benzineprijzen lijken onhandelbaar. De nieuwe minister moet voor dit alles een oplossing vinden.

Bron: de Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRamsaran nieuwe minister van TCT