donderdag 8 december 2022
30.2 C
Paramaribo
2.4 C
Amsterdam
0
(0)

Ramadhin niet verantwoordelijk voor schorsing gezondheidsassistent Antomoi

lees ook ...

Derde lid van artikel vier vergeten in wet BTW

In de wet van 12 oktober 2022, houdende vaststelling van een belasting over de toegevoegde waarde (Wet Belasting Toegevoegde Waarde 2022) is door een technische fout het derde lid van artikel 4 niet o...

Minister Ramadhin van Volksgezondheid ontkent  opdracht te hebben gegeven tot schorsing van gezondheidassistent Isman Antomoi van de Medische Zending. Het is volgens de minister een besluit van de Medische Zending.

Medische zending directeur Herman Jintie heeft dit bevestigd tegenover de pers. De directie heeft dit gedaan, omdat hij zich niet correct zou hebben gedragen tegenover de delegatie  en de bewindsman.

“Zijn gedrag was inderdaad niet elegant te noemen, maar ik heb ter plekke gesproken met hem. Hij was van mening dat het lockdown was en was niet zo blij met onze aanwezigheid. De zaak was voor mij afgedaan,” zegt de minister.

Jintie, de directeur belooft dat er donderdag een officiële verklaring over de schorsing volgt, omdat hij op die dag  een gesprek met Antomoi over de beweegredenen van zijn opstelling tegenover de minister en de Nederlanders zal hebben.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRamadhin niet verantwoordelijk voor schorsing gezondheidsassistent Antomoi