dinsdag 7 februari 2023
25.2 C
Paramaribo
3.1 C
Amsterdam
4.5
(2)

Ramadhin dreigt Meije, Stutgard en Cullimore met maatregelen

lees ook ...

Minister Sociale Zaken: “Verhogingen in Suriname zijn zwaar”...

De verhogingen in Suriname zijn zwaar, zegt minister Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo). Hij vult daarbij aan dat er soms bittere pillen ingenomen moeten worden om de econ...

Minister Ramadhin van Volksgezondheid heeft gisteren 05 juni online en openbaar Bisschop Steve Meije, Voedseltechnoloog Ricky  Stutgard en Natuurgenezer Richard Cullimore gewaarschuwd te stoppen met de, zijn inziens doorgeven valse informatie, misleiding en leugens betreffende het (experimentele) covidvaccin. Hij zei daarbij dat hij tegen hen maatregelen zal treffen indien zij hier niet mee stoppen. Hierbij beriep hij zich op artikel 7 van de wet Burgerlijke Uitzonderingstoestand. 

Bisschop Steve Meye vindt dat minister Ramadhin hem bedreigd, vanewege  de uitspraken van de minister  zaterdagavond  tijdens een briefing. Meye wil een rechtszaak aanhangig  maken tegen Ramadhin wegens bedreiging, smaad en laster. “Hij is juist de misleider die zaken verdoezelt voor de samenleving”, zegt Meye. Het is volgens Meye geen geheim dat personen die het vaccin toegediend hebben gehad, eraan zijn overleden. “Vroeg of laat zal de waarheid naar boven komen” zegt Meye. Hij zegt dat hij  normaal doorgaat met wat hij predikt, omdat hij ervan overtuigd is dat het de waarheid is.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

7 REACTIES

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRamadhin dreigt Meije, Stutgard en Cullimore met maatregelen