zaterdag 13 april 2024
26.7 C
Paramaribo
15.4 C
Amsterdam
5
(1)

Rahemal-Buiten is vier dagen onder water

lees ook ...

Surinaamse taekwondo deelnemers missen Olympische spelen in ...

De Surinaamse taekwondo-deelnemers zijn er niet in geslaagd zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen later dit jaar in Parijs, Frankrijk. Ondanks hun deelname aan een kwalificatietoernooi in de ...

Rahemal Buiten is al vier dagen onder water. Veel bewoners waren genoodzaakt hun huis te verlaten om hun gezin in veiligheid te brengen. Scholen worden nu niet bezocht onder de omstandigheden. Het gebied maakt nu een onhygiënische situatie mee.  Wateroverlast kent men al jaren in de omgeving,omdat het water moeilijk kan wegstromen, alleen is het de laatste dagen verergerd.

Het is heel moeilijk te weten waar er goten zijn, omdat alles is begroeid. De toiletten kunnen  niet meer worden doorgespoeld. Regeringen hebben het altijd bij beloften gehouden.

Bewoners zeggen dat de overheid alleen in actie komt wanneer zij hun beklag hebben gedaan bij de pers en berichten over hun situatie in de media verschijnt. De acties zijn altijd van heel korte duur, en slecht een klein deel van de omgeving merkt er iets van.

Bewoners hebben door de jaren heen brieven geschreven en instanties afgelopen, zonder resultaat.

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRahemal-Buiten is vier dagen onder water