vrijdag 29 maart 2024
28 C
Paramaribo
13.7 C
Amsterdam
5
(1)

Raff Chanco weer op vrije voeten

lees ook ...

Ministerie van AWJ betrekt nieuw onderkomen in voormalig ‘ho...

Het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AWJ) heeft een nieuwe fase ingeluid met de ontvangst van de sleutels van hun nieuwe locatie aan de Lalla Rookhweg 25, voorheen bekend als '...

Raff Chanco is weer op vrije voeten, na een meisje van 14 jaar misbruikt te hebben. Vandaag bood hij zijn verontschuldigingen aan. Maar toch is de vraag wat hij in het klein meisje zag wat hij niet in zijn vrouw had gezien. Zonden worden vergeven, maar de gevolgen blijven niet uit.

Eén gevolg was gevangenis straf en een ander gevolg is dat men je niet meer zal vertrouwen rond kinderen. En dat je het koninkrijk van de allerhoogste schade hebt toegebracht is een ander feit, want zal een ongelovige die zoiets misschien nooit zou doen, jouw God willen dienen? Raff Chanco zijn verontschuldigingen:

“De afgelopen maanden ben ik door een diep dal gegaan. Velen hebben hierdoor moeten lijden en harten zijn gebroken van geworden. In het bijzonder bied ik publiekelijk mijn verontschuldiging aan mijn wederhelft die onkdanks alles mij heeft bijgestaan. Ik bedank en bied publiekelijk mijn verontschuldiging aan mijn schoonfamilie, mijn ouders, mijn broertjes en zusjes,de jonge dame en haar ouders en het bedrijf waar ik werkzaam ben (aan mijn collega’s). Ik bied mijn verontschuldiging aan allen die naar me opkeken, aan mijn bandleden en alle fans binnen – en buiten Suriname. Ik bedank een ieder die mij op welke manier dan ook heeft ondersteund. Dank aan Apostel Andre Misiekaba, alle gebedsgroepen en de mensen die voor mij hebben gebeden en bovenal GOD. Raff Chanco gaat door. Freedom is a must. I’m home. Bedankt en ik sluit met deze tekst:

“Maar ik zal uitzien naar de Here. Van God zal ik mijn heil verwachten. Bij mijn God zal ik gehoor vinden. Wees niet blij over mij, mijn tegenstandster, want hoewel ik ben gevallen, zal ik toch weer opstaan! Al zit ik in het donker, de Here zal voor mij een licht zijn. Ik zal de straf van de Here geduldig dragen, want ik heb tegen Hem gezondigd. Uiteindelijk zal Hij mij verdedigen tegenover mijn vijanden en mij recht verschaffen. Hij zal mij van het donker naar het licht brengen en ik zal zien hoe Hij een rechtvaardig oordeel uitspreekt. Zij die mij haat, zal het zien en zich schamen omdat zij eens spottend heeft gezegd: ‘Waar is nu de Here, die God van u?’ Dan zal ik op haar neerzien, wanneer zij als modder op straat wordt vertrapt.
Micha 7:7‭-‬10 HTB”

Aldus Raff Chanco

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRaff Chanco weer op vrije voeten