dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
0
(0)

PURP expositie tijdens Fosten Kukru Festival

lees ook ...

Sarwesh Bachoe omgekomen bij eenzijdig verkeersongeval

Sarwesh Badhoe is afgelopen donderdag dodelijk omgekomen bij een eenzijdig verkeersongeval. Bachoe reed aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg. Volgens familie was hij onderweg naar school toen hij wer...

Het Paramaribo Urban Rehabilitation Programma (PURP) zal tijdens de Fosten Kukru Festival georganiseerd door Directoraat Cultuur aanwezig zijn op het Onafhanklijkheidsplein. PURP maakt deel uit van het Directoraat, en zal het materieel erfgoed (Fosten Oso en Fosten presi) vertegenwoordigen. Tijdens deze expositie zullen alle PURP- activiteiten te zien zijn onder de slogan ”recharging the historic town”. Jongeren wil men blijven prikkelen met, “wij erven deze stad”.

PURP is een programma om ons historische binnenstad “wederom tot leven te brengen’’. Ook is dit de eerste openbare vakantie activiteit van de organisatie in dit jaar. De expositie zal de opgeleverde gebouwen tonen, de gebouwen die nu gerehabiliteerd worden, ontwerpen van de op te leveren Palmentuin, alsook de Waterkant en het Ford Zeelandia gebied.

Het publiek zal in de gelegenheid gesteld worden vragen te stellen.

Bron: Ampies Broadcasting Corporation, Facebook

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePURP expositie tijdens Fosten Kukru Festival