zaterdag 1 april 2023
24.4 C
Paramaribo
10.7 C
Amsterdam
5
(1)

Publiciteitsvrouw Clark-Accord Foundation debuteert met Sarafina

lees ook ...

Minister Nurmohamed reorganiseert bouwpolitie

Minister Riad Nurmohamed van het Ministerie van Openbare Werken (OW) heeft op 13 maart 2023 een diepgaand onderzoek ingesteld naar aanleiding van ingekomen klachten omtrent afpersing. Gedurende het hi...

Helga Fredison is publiciteitsvrouw van de Clark Accord Foundation. De 64-jarige is geïnspireerd terwijl zij bezig was anderen te bemoedigen. Zij heeft nu ook een boek geschreven. “Want als je eenmaal bezig bent anderen in te pompen ‘Wie schrijft, die blijft’, dan wakkert dat ook iets in jezelf aan”, geeft zij aan. De verhalen van anderen hebben haar een push gegeven in ‘Sarafina: This is My Life!’ haar eigen levensverhaal te schrijven.

Dit is haar eerste boek. Het boek vertelt het verhaal van een alleenstaande moeder met twee kinderen. Zij deelt haar liefdesleven, de teleurstellingen, maatschappelijke issues, ups en downs van haar leven met de lezer.

De schrijfster weet dat er veel alleenstaande moeders rondlopen. “Maar in dit boek gaat het om het karakter van de persoon. De tegenslagen zijn beproevingen in het leven en je vraagt God voor kracht om verder te gaan. Net als Sarafina ben ik een vechter.” Zij wil met dit werk jonge alleenstaande moeders bemoedigen om door te bijten en in zichzelf te blijven geloven.

Sarafina is de naam van de hoofdrolspeelsters in een gelijknamige Zuid-Afrikaanse dramafilm over Soweto.  Ze emigreerde naar Suriname in 2014 en gaf de naam aan haar  geadopteerde hond. “In die film kwam Sarafina heel sterk over en dat paste bij de hond en mijn levensverhaal”. Het boek presenteert zij zondag te Waka Pasi aan het Surinaamse publiek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePubliciteitsvrouw Clark-Accord Foundation debuteert met Sarafina