donderdag 28 september 2023
33.1 C
Paramaribo
18.9 C
Amsterdam
0
(0)

Public Private Partnership Sportzaken en Health Company 

lees ook ...

Lijk van onbekende man op de Coesewijnebrug aangetroffen

In de middag van dinsdag 26 september 2023 omstreeks 14.30, hebben medewerkers van de Motor Surveillance Dienst Latour, het ontzielde lichaam van een manspersoon van creoolse komaf met een geschatte l...

Het Directoraat Sportzaken van het ministerie van Regionale ontwikkeling en sport kondigt een nieuwe Public Private Partnerschap (PPP) aan met Health Company. Het doel van deze samenwerking is meer formele opleidingen en trainingen voor sport- en fitnessinstructeurs.

Deze PPP-samenwerking markeert de derde samenwerking met een sportonderwijsinstituut en heeft betrekking op specifieke gym- en fitnessopleidingen voor gym- en fitnessinstructeurs. Het Onderdirectoraat Onderzoek, Informatie & Kadervorming(OIK) zal de coördinatie van deze samenwerking op zich nemen, gezien het gemeenschappelijke beleidsgebied van kadervorming.

Het Directoraat Sportzaken erkent het belang van gekwalificeerde instructeurs in de sport- en fitnesssector. Door middel van deze PPP-samenwerking met Health Company streven zij ernaar de kwaliteit van sportdiensten te verbeteren en ervoor te zorgen dat instructeurs over de nodige vaardigheden en kennis beschikken om effectieve begeleiding te bieden aan sporters en fitnessliefhebbers.

De PPP samenwerkingen zijn gesloten met Stichting Instituut Sport Opleidingen(SISO) en Stichting Sport Instituut Kime. Het Directoraat Sportzaken moedigt sport- en fitnessinstructeurs aan om gebruik te maken van deze mogelijkheid om hun professionaliteit en deskundigheid te vergroten.

 

·

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePublic Private Partnership Sportzaken en Health Company