vrijdag 19 april 2024
24.2 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
0
(0)

PTC geslaagden zijn bemoedigd

lees ook ...

Een nieuwe vakcentrale

Er bestaan plannen om binnenkort een nieuw vakcentrale in het leven te roepen. PWO, CLO, de Moederbond, C-47, COL en OSAV zijn bestaande vakcentrales. De vakbondsleiders Lloyd Pool (Academisch Ziekenh...

Het Polytechnic College Suriname heeft nogmaals afgestudeerden afgeleverd aan de samenleving. Dinsdag mochten  studenten hun diploma in ontvangst nemen. Directeur Holband merkte in zijn speech op dat wij het samen moeten doen. Innovators zijn nodig om zaken op een ander manier aan te pakken. De instelling heeft als leuze, we learn, we do, and we lead. Men staat ook bekend als University of Applied Sciences.

De directeur is ervan verzekerd, dat de afgestudeerde groep in staat is, en de durf heeft om zaken anders aan te pakken, zodat wij een ander resultaat krijgen in de gemeenschap. Hij moedigde hen aan om dat te doen.

Joyce Williams, voorzitter van het bestuur van het college, wees erop dat de competenties van de afgestudeerden hen in staat stellen om alle nieuwe ontwikkelingen mee te nemen in het werk. “Innovatie heeft tot doel om de productiviteit te verhogen en soms moet dat gedaan worden met simpele dingen. Productie is belangrijk, willen we economische vooruitgang hebben en met uw achtergrond bent u een belangrijke schakel om productie te verhogen en te gaan richting export verhoging”. Verder zegt zij dat de afgestudeerden de plicht hebben om aan life-long learning te doen.

Gracia Ormskirk, de directeur beroepsonderwijs  van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, was ook aanwezig. Het is voor haar zaak dat de studenten de opgedane kennis gaan toepassen in het productieproces. Zij drukte hen op het hart om iets te betekenen voor Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePTC geslaagden zijn bemoedigd