dinsdag 21 maart 2023
30 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
5
(1)

Protestactie veranderde in ‘lobi konmakandra’ voor handjevol mensen

lees ook ...

Tjin Liep Sie: geen andere keus dan Bouterse op te pakken

In verband met de uitvoering van de veroordeling van voormalig president Desie Bouterse zei veiligheidsadviseur Tjin Liep Sie van president Santokhi vandaag, dat de veiligheidsdiensten bij machte zijn...

Weinig mensen hebben gehoor gegegeven aan de oproep van Steven Summerville om aanwezig te zijn op het plein voor een protestactie om 10.00u op zaterdag jongstlede. Nu is het onderwerp veranderd. De oproep was  gedaan met mededeling dat gerekend kon worden op ondersteuning van partijtoppers van de NDP. Vertegenwoordigers van de partijtop waren er werkelijk. Deze actie lijkt mislukt.

Een klein aantal was aanwezig. Ex-president tevens NDP-voorzitter Desi Bouterse, Ashwin Adhin en assembleeleden hebben de actie ondersteund. “Het is geen protest maar een konmakandra, om te zien wie de lobi voor het land nog heeft,” zegt de organisator nu. Woordvoerder Ricardo Panka  van de NDP had eerder ontkend dat de partij iets te maken had met de actie.

Bouterse maakte bekend  dat er nu een nationaal dialoog moet komen. Hij is hierover al in gesprek met verschillende partijleiders.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameProtestactie veranderde in 'lobi konmakandra' voor handjevol mensen