zaterdag 20 april 2024
25 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
5
(1)

Protestactie veranderde in ‘lobi konmakandra’ voor handjevol mensen

lees ook ...

Minister Mathoera belooft versterkte samenwerking tussen Def...

Het aantal inbraken en gewelddadige berovingen is gestegen, wat zorgen baart bij het ministerie van Defensie. Minister Krishna Mathoera van Defensie heeft aangekondigd dat haar ministerie meer onderst...

Weinig mensen hebben gehoor gegegeven aan de oproep van Steven Summerville om aanwezig te zijn op het plein voor een protestactie om 10.00u op zaterdag jongstlede. Nu is het onderwerp veranderd. De oproep was  gedaan met mededeling dat gerekend kon worden op ondersteuning van partijtoppers van de NDP. Vertegenwoordigers van de partijtop waren er werkelijk. Deze actie lijkt mislukt.

Een klein aantal was aanwezig. Ex-president tevens NDP-voorzitter Desi Bouterse, Ashwin Adhin en assembleeleden hebben de actie ondersteund. “Het is geen protest maar een konmakandra, om te zien wie de lobi voor het land nog heeft,” zegt de organisator nu. Woordvoerder Ricardo Panka  van de NDP had eerder ontkend dat de partij iets te maken had met de actie.

Bouterse maakte bekend  dat er nu een nationaal dialoog moet komen. Hij is hierover al in gesprek met verschillende partijleiders.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameProtestactie veranderde in 'lobi konmakandra' voor handjevol mensen