vrijdag 22 januari 2021
24.4 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
5
(1)

Protestactie afgeblazen

lees ook ...

Dollartransporten beïnvloeden economie in Suriname

Op dinsdag 5 januari j.l werden er US dollars in ons land ontvangen. Kort daarna was het direct te merken. De koers daalde daarna met SRD.0,95. Lagere prijzen werden genoteerd in combé markt en andere...

De protestactie onder leiding van activist Sibrano Piqué, die voor vandaag gepland was, is niet doorgegaan. Hij heeft dit vandaag bekendgemaakt via Facebook. Piqué heeft wel gezegd dat de actie wordt voortgezet. De eerstvolgende actie moet niet alleen groter maar ook sterker zijn. Hij heeft zijn volgers opgeroepen om social media te blijven volgen, omdat de actie met een paar dagen is verschoven.

Een groep heeft zaterdag actie gevoerd tegen het beleid van de regering onder leiding van president Santokhi. Er geen was vergunning aangevraagd voor deze actie. Het stoorde de groep dat de regering een overeenkomst zal sluiten met het Internationaal Monetair Fonds.

Over ander gemaakte fouten van de overheid kan nog door de vingers worden gekeken, maar van IMF is niet mogelijk, benadrukt de activist.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

-- Advertentie / TGX - 167802 --

meer Suriname

Akiemboto blijft toch nog assembleelid

Sergio Akiemboto, fractie...

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

B. Chotelall houdt verkoopdag

Invoering BTW januari 2022

Belastingwetten aangenomen in DNA

Suriname registreert 126ste coronadode

Waterkant krijgt nieuw aanzicht

Home Suriname Protestactie afgeblazen