zaterdag 13 augustus 2022
25.5 C
Paramaribo
21.3 C
Amsterdam
5
(1)

Protestactie afgeblazen

lees ook ...

Sportdag voor gedisciplineerde korpsen

Het onderdirectoraat Recreatie en Sport (R&S) van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) heeft in het afgelopen weekend een sportdag speciaal voor de gedisciplineerde korpsen geo...

De protestactie onder leiding van activist Sibrano Piqué, die voor vandaag gepland was, is niet doorgegaan. Hij heeft dit vandaag bekendgemaakt via Facebook. Piqué heeft wel gezegd dat de actie wordt voortgezet. De eerstvolgende actie moet niet alleen groter maar ook sterker zijn. Hij heeft zijn volgers opgeroepen om social media te blijven volgen, omdat de actie met een paar dagen is verschoven.

Een groep heeft zaterdag actie gevoerd tegen het beleid van de regering onder leiding van president Santokhi. Er geen was vergunning aangevraagd voor deze actie. Het stoorde de groep dat de regering een overeenkomst zal sluiten met het Internationaal Monetair Fonds.

Over ander gemaakte fouten van de overheid kan nog door de vingers worden gekeken, maar van IMF is niet mogelijk, benadrukt de activist.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameProtestactie afgeblazen