vrijdag 27 januari 2023
27.7 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
5
(1)

Protestactie afgeblazen

lees ook ...

Enforcement of Order Operation Raids are conducted in a numb...

Unattended drugs were discovered in the Dr. Eugène Albert Gesselstraat and seized. Hosselers were also taken off the property. A suspect was detained for breaking the drug laws during raids that were ...

De protestactie onder leiding van activist Sibrano Piqué, die voor vandaag gepland was, is niet doorgegaan. Hij heeft dit vandaag bekendgemaakt via Facebook. Piqué heeft wel gezegd dat de actie wordt voortgezet. De eerstvolgende actie moet niet alleen groter maar ook sterker zijn. Hij heeft zijn volgers opgeroepen om social media te blijven volgen, omdat de actie met een paar dagen is verschoven.

Een groep heeft zaterdag actie gevoerd tegen het beleid van de regering onder leiding van president Santokhi. Er geen was vergunning aangevraagd voor deze actie. Het stoorde de groep dat de regering een overeenkomst zal sluiten met het Internationaal Monetair Fonds.

Over ander gemaakte fouten van de overheid kan nog door de vingers worden gekeken, maar van IMF is niet mogelijk, benadrukt de activist.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameProtestactie afgeblazen