donderdag 22 februari 2024
29.3 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
0
(0)

Projecten gepresenteerd aan Santokhi die verlichting moeten brengen voor gemeenschap

lees ook ...

In de Rechtbank: President Chan vs ondernemer Gerard; Verbod...

Gisteren, woensdag 21 februari, was de rechtszaak in de Rechtbank van Rotterdam, over het veel besproken boek van Gerard van den Bergh, Zaken doen in Suriname, Corruptie op het hoogste niveau. Het boe...

Er zijn projecten gepresenteerd aan president Chandrikapersad Santokhi die ervoor moeten zorgen dat de gemeenschap wat verlichting gaat merken in het dagelijks leven. Verder zal er  ook werkgelegenheid gecreëerd moeten worden. De presentatie van de verschillende projecten vond plaats op het Kabinet van de President.

Tijdens de presentatie is er over verschillende projecten op diverse gebieden gesproken. Het gaat om projecten op het gebied van huisvesting, marktwezen, overheidsgebouwen, onderwijsinstituten, sport en recreatie accommodaties, civieltechnische werken, grondzaken, gemeenschapsprojecten en nutsvoorzieningen.

Het staatshoofd gaf aan dat de samenleving heeft moeten inleveren in het kader van herstructurering en het gezond maken van de economie.
De samenleving moet nu door uitvoer van deze projecten, leefbaarder gemaakt worden en tegelijkertijd gaat de economie er ook op vooruit, zegt de president.

In een korte periode heeft de samenleving veel te verduren gehad. Naast de aanpassing van de prijzen van goederen in de winkels, brandstofprijsverhoging, zijn ook de tarieven van de nutsvoorzieningen aangepast. De oorlog in Oekraïne heeft ook een negatieve invloed gehad op de situatie in Suriname.

Veel burgers uiten dagelijks hun misnoegen over het feit dat zij of met moeite of helemaal het hoofd niet boven water kunnen houden. Voor velen is de rek er helemaal uit.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameProjecten gepresenteerd aan Santokhi die verlichting moeten brengen voor gemeenschap