vrijdag 19 april 2024
24.8 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
5
(1)

Project ‘stop pesten’ LC Parwani op scholen

lees ook ...

Familieconcert De Ralims

In Theater Thalia wordt op 19 april aanstaande een familieconcert gehouden. Tijdens ‘Familieconcert De Ralims” zullen drie neven op de planken staan in Suriname voor “een avond vol nostalgie”. Het con...

In het kader van het beheersbaar houden van pesten heeft de Lions Club Parwani (LC Parwani) op vrijdag 10 maart jongstleden het project ‘Stop Pesten’ op Mulo Geyersvlijt gestart.  Hun motto is ‘Wij dienen’ is het geheel officieel geopend.

De voorzitter van De Nationale Assemblée (DNA), Marinus Bee zei in zijn openings- toespraak het een heel mooi moment te vinden. Om het motto van pesten duidelijk naar voren te brengen, heeft ook de ambassadeur(van de DNA) voor mensen met een beperking, Giorgio Rustveld, een woord gericht naar het publiek. De DNA-voorzitter eindigde zijn toespraak met de woorden: Stop met pesten.

Na het officiele gedeelte vond de onthulling van het billboard ‘Stop Pesten’ plaatsgevonden. De onthulling is gedaan door de president van LC Parwani, de parlementsvoorzitter, een vertegenwoordiger van K&K Heritage Group en een vertegenwoordiger van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameProject 'stop pesten' LC Parwani op scholen