maandag 28 november 2022
23.6 C
Paramaribo
6.7 C
Amsterdam
0
(0)

Project ‘Para moet schoon’ geslaagd

lees ook ...

Nederlandse rechterlijke macht op bezoek bij President Santo...

Hoge functionarissen van de Nederlandse rechterlijke macht brachten op woensdag 23 november jongstleden een beleefdheidsbezoek aan president Santokhi. Hofpresident Iwan Rasoelbaks, Minister van Justit...

Na een voorbereiding van zes maanden, en twee weken uitvoering is het project ‘Para moet schoon’ gisteren feestelijk afgerond op het commissariaat. Maranzo Alexander, een jonge ondernemer is initiatiefnemer geweest en Marvin Halden de projectmanager. Beiden zijn woonachtig in Nederland. Voor de continuering zijn er meer gereedschappen gedoneerd aan het commissariaat. Burgermoeder Marlene Joden bedankte het team dat gewerkt heeft aan dit project.

De schenking van een brushcutter voor schoonmaakwerkzaamheden is aanzet geweest van het project dat op 20 september begon, daarna is ruim SRD.40.000,- besteed aan de uitvoering van dit project. Het bedrag is opgehaald via crowdfunding.

In heel Para moet men begrijpen dat de straat en andere plekken schoongehouden moeten worden. Toeristen, bewoners en anderen kunnen dan samen genieten van een mooie omgeving, vooral bij de recreatieoorden. Onverwacht, Rijsdijk en La Vigilantia zullen eerst aan de beurt komen. Para moet een visitekaartje zijn, omdat dit het eerste is dat men ziet wanneer men uit het vliegtuig stapt.

Het team wil doorgaan met het uitvoeren van duurzame projecten. Programma’s met schoolkinderen zullen uitgevoerd worden om hen bewust te maken van de belangrijkheid van een schone omgeving en hun gedrag om dit te bereiken en te behouden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameProject 'Para moet schoon' geslaagd