woensdag 24 april 2024
31 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
0
(0)

Profvoetballer houdt motivatiesessie voor 6de klassers

lees ook ...

Onderwijsminister moe ‘chantage’ schoolvervoerde...

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (Minowc) heeft aangekondigd dat er drastische veranderingen komen in het schoolvervoerbeleid na recente 'chantage' van bus- en boothouders, zegt ond...

Profvoetballer Gleofilo Vlijter heeft op woensdag 25 mei in de Le Classique VIP Lounge een motivatiesessie gehouden voor de 6de klassers van O.S. Tourtonne 3 De motivatiesessie was een initiatief van een groep vrienden van Vlijter, geleid door Ivan Summerville.

Vlijter moedigde de jongeren aan zich behalve hun inzet op school, zij ook door moeten zetten in het leven. “Je gaat tegenslagen krijgen; Het is nooit makkelijk geweest maar je toegewijd doorzetten is de sleutel voor het bereiken van je doelen.” sprak Vlijter tot de leerlingen. Hij is de enige profvoetballer die nog een Surinaams paspoort  heeft en een internationaal voetbalcontract.

De 22-jarige Vlijter heeft een profcontract in Israël bij FC Beitar Jeruzalem. Vlijter wilde wat voor Suriname terugdoen.”Het is de bedoeling dat men ziet dat ik in het land ben en naar hen toe ga, dat ze mij niet alleen zien wanneer ik in het stadion ben, maar dat ik iets teruggeef”, zegt Vlijter.

De school bevindt zich aan de overkant van Le Classique VIP Lounge die een onderneming is van Vlijter zelf. De vriendengroep van Vlijter onder leiding van Ivan Summerville maakten het een leuke en leerzame dag voor de leerlingen van O.S. Tourtonne 3. Andere scholen van verschillende niveaus, komen hierna aan de beurt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameProfvoetballer houdt motivatiesessie voor 6de klassers