woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
5
(1)

Prioriteiten en veiligheid: diepgaand overleg bij nieuwe KPS-korpsleiding

lees ook ...

BLTO intensiveert acties vanwege uitblijvende betalingen

De Bond van Leraren bij het Technisch Onderwijs (BLTO) heeft aangekondigd dat ze hun acties vanaf vandaag zullen intensiveren. De leden van de bond zullen hun werkplek vandaag niet betreden. Dit komt ...

Op maandag 11 maart 2024 kwam de nieuwe korpsleiding van het Korps Politie Suriname (KPS) voor de tweede keer bijeen in overleg. Deze bijeenkomst volgde op de overdracht van de organisatie en het beheer van het KPS door commissaris van politie Ruben Kensen aan commissaris van politie Bryan Isaacs op vrijdag 8 maart 2024. Na de overdracht kwam het nieuwe team meteen bijeen voor haar eerste werkoverleg, waarbij werkafspraken werden gemaakt.

Tijdens het overleg werd uitgebreid gesproken over de prioriteiten, zoals benadrukt door de waarnemend korpschef, commissaris Isaacs. Belangrijke kwesties, waaronder integriteit, criminaliteitsbeheersing en het stellen van de juiste prioriteiten, stonden centraal.

Daarnaast benadrukte commissaris Isaacs de noodzaak van een effectievere aanpak van veiligheidshandhaving om het veiligheidsgevoel van de burgers te verhogen. Om dit te bereiken, zal er de komende tijd zwaar worden ingezet op trainingen voor het personeel.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePrioriteiten en veiligheid: diepgaand overleg bij nieuwe KPS-korpsleiding