maandag 15 augustus 2022
28.7 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
5
(2)

Prijzen Combemarkt gedaald door koers

lees ook ...

President Santokhi spreekt over de Jeugd

CARICOM- voorzitter, Chandrikapersad Santokhi, heeft op vrijdag 12 augustus 2022 in het kader van de Internationale dag van de Jeugd, een woord gericht tot de mede CARICOM burgers. Hij gaf aan dat ...

Combé Markt heeft de prijzen van goederen verlaagd. Dit als gevolg van de koersdaling door het sluiten van de IMF-deal door de regering Santokhi-Brunswijk. Rajen Ramsodit, directielid van Combé markt zegt: “Ook wij ondersteunen de regering en de komst van het IMF-programma. De koersen zijn gedaald, dus hebben we onze prijzen ook verlaagd”, zegt hij.

De prijs van witte suiker per baal gaat van SRD 950 naar SRD 900, bruine suiker gaat van SRD 820 naar SRD 795 per baal, uien gaat van SRD 225 naar SRD 195 per zak, chicken franks van SRD 432 naar SRD 380 per karton enz. Dit is fijn, maar de vraag is of de kiloverpakkingen ook omlaag gaan.

Nadat bekend werd dat de IMF-deal goedgekeurd was en er direct ruim US$ 55 miljoen gestort is voor Suriname, vertonen de koersen van de vreemde valuta een dalende trend. Gisteren waren de koersen nog SRD 19,50 voor de aankoop en SRD 21 voor de verkoop. Vandaag adverteert een cambio SRD 18 voor de aankoop en SRD 20 voor de verkoop.

De prijzen per baal zijn verlaagd, let wel enkele, omdat er goede wil getoond moet worden. Spijsolie is er niet bij. Hoeveel personen zullen gebruik kunnen maken van de 25 SRD verlaagde prijs van een baal bruine suiker?

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePrijzen Combemarkt gedaald door koers