vrijdag 9 december 2022
28.9 C
Paramaribo
1.9 C
Amsterdam
0
(0)

Prijsuitreiking MoHanA challenge

lees ook ...

Derde lid van artikel vier vergeten in wet BTW

In de wet van 12 oktober 2022, houdende vaststelling van een belasting over de toegevoegde waarde (Wet Belasting Toegevoegde Waarde 2022) is door een technische fout het derde lid van artikel 4 niet o...

De MoHanA Challenge van het ministerie van Volksgezondheid, waarbij het ging een filmpje te maken over MoHanA(Mondkap op, Handen wassen, Afstand houden), is afgesloten. De prijzen werden vandaag uitgereikt door de minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin. De winnende video’s zijn op basis van creativiteit en likes beoordeeld door de jury.

De winnaars van de challenge zijn: AnabovDilivio en Manpikien Gabijony op number 1, Delphine Dauna en Odriek Papoe op number 2, Lysa Ons op number 3, Faisiro Santé, Miguena Santé en Uwimani  Santé op number 4 en Misheeta Bajnath op number 5

Minister Ramadhin bedankte de deelnemers voor hun participatie en bemoedigde hen het niet te laten bij hun MoHanA video, maar zich te blijven houden aan de COVID-maatregelen. De participanten hebben een video geüpload waarin zij op hun eigen creatieve manier de MoHanA leefstijl uitbeelden.

De volgende bedrijven hebben prijzen gesponsored: N.V. DAM, Subisco International, Gomfood Industries N.V., N.V. Consolidated Industries Corporation (CIC), Simextra International, Maxims Wholesale, Circkelgroup N.V., Digicel Suriname en Hem Suriname.

De challenge is gehouden om de gemeenschap eraan te herinneren de MoHanA gedragingen tot een dagelijkse gewoonte te maken om zo covidbesmettingen tot een minimum terug te brengen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePrijsuitreiking MoHanA challenge