maandag 20 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
5
(1)

Prestigieuze prijzen toegekend aan beste scripties in Accountancy

lees ook ...

Regering lanceert ambitieus groen ontwikkelingsplan

De regering heeft besloten tot de ontwikkeling van een Groene Ontwikkelingsstrategie, ook bekend als een Green Development Strategy (GDS). Dit initiatief, onder leiding van het minis...

Tijdens een glansrijke ceremonie op 25 april 2024 in de Ballroom van Royal Torarica heeft Crowe Burgos Accountants wederom haar toewijding aan excellentie in Accountancy onderstreept door de winnaars van de Scriptieprijs 2023 te eren. Het jaarlijkse evenement, dat alweer zijn vijfde editie beleefde, heeft als doel studenten te inspireren tot een studie in Accountancy en hen aan te moedigen onderzoek te verrichten op dit vakgebied op zowel bachelor- als masterniveau.

In een sfeer van opwinding en verwachting werden de prijzen toegekend aan de meest indrukwekkende scripties. Voor de Scriptieprijs 2023 op Bachelor niveau werd Viragini Nandlal bekroond voor haar werk getiteld “Een onderzoek naar de corporate governance structuur van een staatsbedrijf”.

De prijs van SRD 35.000 werd overhandigd door Maurice Roemer, Governor van de Centrale Bank van Suriname, en Chantal Reiziger, directeur Tax, Legal en Compliance bij Crowe Burgos Accountants. Nandlal presenteerde ook een samenvatting van haar onderzoek tijdens de ceremonie.

Op masterniveau sleepte Santusha Gajadhar de Scriptieprijs 2023 in de wacht met haar werk “Algorithms to Detect Anomalies: Unveiling Hidden Insights: A first Exploration on Anomaly Detection through (Process Mining) Algorithms”. Roemer en de Romeo Burgos, managing Partner van Crowe Burgos Accountants, overhandigden de prijs van SRD 52.500 aan Gajadhar, die eveneens een presentatie gaf over haar onderzoek.

Crowe Burgos Accountants wenst de winnaars van de Scriptieprijs 2023 veel succes toe in hun verdere carrière en vertrouwt erop dat zij als professionals een uitstekende bijdrage zullen leveren op het gebied van accountancy. Als full member firm van Crowe Global, een internationaal gerenommeerde accountantsorganisatie, staat Crowe Burgos Accountants N.V. stevig in het wereldwijde netwerk van Accounting en Auditing.

Met meer dan 33.000 professionals verspreid over 200 onafhankelijke kantoren in meer dan 130 landen, biedt dit netwerk een rijke bron van kennis en relaties, wat Crowe Burgos Accountants N.V. in staat stelt om internationale expertise binnen handbereik te brengen van de lokale gemeenschap en hun cliënten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePrestigieuze prijzen toegekend aan beste scripties in Accountancy