dinsdag 31 januari 2023
22.7 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
0
(0)

Prestatietoelage voor personeel Regionaal Ziekenhuis Wanica

lees ook ...

Ramadhin responds to Jones’ “simple nonsenseR...

On Tuesday, Assembly Member Ebu Jones (NDP) made claims that some people have still not received payment for work they did during the Covid epidemic. Health Minister Amar Ramadhin called these claims ...

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft het voor mekaar gekregen om een bedrag los te krijgen van SRD 800.000 dat bestemd is voor het uitbetalen van de prestatietoelage voor het personeel van het Regionaal Ziekenhuis Wanica (RZW). Er is door de Raad van Ministers (RvM) goedkeuring hieraan gegeven. Het personeel zou er bovendien recht op hebben, meldt het Directoraat Volkscommunicatie (DVC).

Volgens de CAO die is getekend met de Bond van Personeel bij de ziekeninstelling had de uitbetaling van de toelage voor het dienstjaar 2022 reeds in april moeten plaatsvinden. Daar het RZW de middelen niet ter beschikking had voor de uitbetaling, is het Ministerie van Volksgezondheid benaderd, zodat de betaling alsnog kon geschieden.

Vicepresident Ronnie Brunswijk die samen met de gehele Raad de situatie in de gezondheidszorg terdege begrijpt, heeft dan ook geen moment getwijfeld de goedkeuring te geven aan het voorstel van de bewindsman. De financiële middelen komen uit de begroting van het ministerie en het RZW-personeel heeft de prestatietoelage reeds ontvangen. Momenteel wordt vanuit de directie van RZW alles aan gedaan zodat het personeel ook over de vakantiegelden kan beschikken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePrestatietoelage voor personeel Regionaal Ziekenhuis Wanica