zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

Presidentiële monitoringsteam bezoekt minister Sozavo

lees ook ...

Ali: “Santokhi beloofde oplossing voor visvergunningen...

Ifraan Ali, de president van Guyana, heeft tijdens een openbare bijeenkomst in Crabwood Creek, Berbice, aangekondigd dat hij samen met president Chandrikapersad Santokhi van Suriname de mogelijkheid o...

‘Brede Welzijn voor de mens met een beperking’ is een Presidentiële Monitoringsteam. Op 10 mei jongstleden was dit team bij minister Ines Pané van Sociale Zaken en Volkshuisvesting voor een constructief werkbezoek. Men kwam bij elkaar om samen na te gaan hoe oplossingen gevonden kunnen worden voor problemen van de doelgroep.

Onderwerpen die op tafel lagen waren onder andere: subsidiëring zorginstellingen, protocol wijkkantoren, transport, classificatiesysteem, digitaliseren van documenten, voorlichting over en voor de doelgroep. Het einde is nog niet in zicht. Er zijn andere ontmoetingen nodig om samen verder te brainstormen met de door de minister aangewezen personen.

Het team van het ministerie bestond uit OD AMZ. Adidee, OD KMW. Berggraaf, aanspreekpunten Plein en Vitolie.  Vertegenwoordigers van het monitoringsteam  waren: de voorzitter H. Pultoo, de ondervoorzitter J. Giskus, secretaris V. Nazir en enkele leden, L. Hardenbol, M. Brondenstein-Struiken, H. Eendragt, U. Holband en A. Koendjbihari.

Bron: De Communicatie Dienst Suriname

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresidentiële monitoringsteam bezoekt minister Sozavo