dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
18.5 C
Amsterdam
4.8
(4)

President Santokhi ziet af van reizen naar Guyana en Bahama’s

lees ook ...

President Chandrikapersad Santokhi blijft liever in Suriname om de problemen in het land op te lossen. Hij zou op 13 februari afreizen naar Guyana en de Bahama’s. Op 13 februari zou hij participeren aan de International Energy Conference and Expo Guyana. Aaneensluitend zou het hij de 44th Regular Meeting of the Heads of Government of Caricom bijwonen op de Bahama’s.

President Santokhi heeft besloten af te zien van het reizen naar beide landen voor de activiteiten, dit naar aanleiding van urgente issues in ons land. Het begeleiden van belangrijke nationale vraagstukken in ons land geniet volgens het staatshoofd de prioriteit.

Op 13 februari 2023 vangt de behandeling van de begroting aan in De Nationale Assemblee. Ook zal dialoog met verschillende belangenorganisaties worden voortgezet om gezamenlijk de maatschappelijke problemen te bespreken en naar oplossingen te zoeken.

Het staatshoofd zal de aanwezigen op beide vergaderingen middels vooraf opgenomen speeches toespreken. Tijdens de 44th Regular Meeting of the Heads of Government of Caricom zou hij officieel het Caricom-voorzitterschap overdragen aan Philip Davis, premier van de Bahama’s.

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, Internationale Business en Internationale Samenwerking zal de president op beide vergaderingen vertegenwoordigen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi ziet af van reizen naar Guyana en Bahama’s