woensdag 17 juli 2024
32 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
3
(1)

President Santokhi wil MEER doelpunten scoren in 2de regeerhelft

lees ook ...

Nieuwe looppad Domburg in gebruikgenomen

In samenwerking met lokale ondernemers heeft het ministerie van Openbare Werken (OW), een looppad aangelegd in Domburg. Het is nu veiliger van voetgangers om langs de Sir Winston Churchillweg te lopen...

“Op 16 juli 2023, is het drie jaar sinds het aantreden van de regering Santokhi-Brunswijk. We hebben gezegd, we gaan Suriname redden, w’o set’ en! Dat doen we op een structurele, planmatige manier en we gaan door met nog meer doelpunten te scoren in de tweede helft”, zegt President Santokhi op een sociaal medium. 

Meer wordt er niet gezegd van drie jaren regering Santokhi Brunswijk en er wordt feitelijk zelfs teveel gezegd. Het had moeten stoppen bij ‘w’o set’en’, want over welke doelpunten hij het heeft wordt er niet bijgezegd. Het zou een mooi moment zijn om de doelpunten die de regering heeft gescored bij precies drie jaren regering Santokhi- Brunswijk, te belichten.

Jammer dat de doelpunten niet belicht zijn geworden, want die hadden Surinamers hoop kunnen geven in de hopeloze situatie waarin ze verkeren. Jammer, we hadden graag dat de President de doelpunten had benoemd. De President is altijd zo ‘outspoken’, en nu het om een viering gaat zegt hij haast niets. Drie jaren regeren is toch wel een feestje waard?

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi wil MEER doelpunten scoren in 2de regeerhelft