dinsdag 28 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
4.8 C
Amsterdam
5
(2)

President Santokhi: “Wij zijn één Suriname; niemand mag voor verdeeldheid zorgen”

lees ook ...

Oude rijbewijzen worden weer verstrekt vanwege tekort aan ma...

Minister van Justitie en Politie, Kenneth Amoksi, heeft aangegeven dat er wordt gewerkt aan het probleem met betrekking tot de rijbewijzen in Suriname. Er wordt momenteel gekeken naar verschillende op...

“Wij zijn één Suriname; niemand mag voor verdeeldheid zorgen,” zegt president Chandrikapersad Santokhi naar aanleiding van de escalatie van de protestdemonstratie op 17 februari.  “De totale Surinaamse natie is diep geraakt door de ernstige handelingen van een kleine groep. De gebeurtenissen van 17 februari 2023 horen niet in ons geliefd land,” zegt het staatshoofd.

Santokhi roept alle Surinamers op, om de rust en vrede en harmonie te bewaren en vooral de juiste berichtgevingen te volgen. Niemand is gebaat bij het verspreiden van haat, insinuaties en fake news.

“Wij leven mee met alle slachtoffers, ondernemers, manschappen en overige burgers van Suriname. Laten wij samen in dialoog blijven om met oplossingen te komen voor de ontstane economische situatie. Niemand mag voor verdeeldheid zorgen, we zijn allen Surinamers,” benadrukt het staatshoofd.

Momenteel genieten de handhaving en volledige herstel van wet en recht de hoogste prioriteit. “Wi ala na Srananman. We gaan dit samen oplossen,” benadrukt president Santokhi.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi: "Wij zijn één Suriname; niemand mag voor verdeeldheid zorgen"