woensdag 24 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi: “Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg”

lees ook ...

Taalunie versterkt rol in ontwikkeling van Nederlands met &#...

Het 100e Comité van Ministers, gehouden op 22 april in Antwerpen, markeerde een mijlpaal met een feestelijke academische zitting getiteld 'Een mooie toekomst voor het Nederlands'. De bijeenkomst resul...

President Chandrikapersad Santokhi tevens voorzitter van de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP) heeft maandagavond een speciale dankdienst bijgewoond ter herdenking van het 74-jarig bestaan van de partij. Santokhi is maandagmiddag uit India teruggekeerd na een tussenstop in Nederland, waar bij minister-president Mark Rutte heeft gesproken.

In zijn toespraak gaf het staatshoofd aan dat de VHP niet alleen stilstaat bij deze mijlpaal, maar ook in onze gedachten stilstaat, bij de grondleggers van onze partij. De drie jonge intellectuelen: Asgar Karamatali, Kaulesar Sukul en
Jagernath Lachmon. Ze hebben niet alleen de partij als organisatie opgericht, ze hebben ook de democratische en bestuurlijke traditie van onze partij helpen uitdragen.

“Wij zullen er met ons allen voor zorgen dat de VHP tenminste nóg 74 jaar blijft voortbestaan. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Ons motto is en blijft: “Zelf sterk, samen sterker,” aldus Santokhi.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi: “Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg”