maandag 6 februari 2023
26.1 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi: “Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg”

lees ook ...

Walter Oostelbos opvolger ambassadeur Henk van der Zwan

Walter Oostelbos is nu tijdelijk waarnemend ambassadeur van Nederland in de hoofdstad van Turkije, Ankara. Minister Woppe Hoekstra van Buitenlandse Zaken heeft voorgesteld om hem tot ambassadeur te be...

President Chandrikapersad Santokhi tevens voorzitter van de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP) heeft maandagavond een speciale dankdienst bijgewoond ter herdenking van het 74-jarig bestaan van de partij. Santokhi is maandagmiddag uit India teruggekeerd na een tussenstop in Nederland, waar bij minister-president Mark Rutte heeft gesproken.

In zijn toespraak gaf het staatshoofd aan dat de VHP niet alleen stilstaat bij deze mijlpaal, maar ook in onze gedachten stilstaat, bij de grondleggers van onze partij. De drie jonge intellectuelen: Asgar Karamatali, Kaulesar Sukul en
Jagernath Lachmon. Ze hebben niet alleen de partij als organisatie opgericht, ze hebben ook de democratische en bestuurlijke traditie van onze partij helpen uitdragen.

“Wij zullen er met ons allen voor zorgen dat de VHP tenminste nóg 74 jaar blijft voortbestaan. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Ons motto is en blijft: “Zelf sterk, samen sterker,” aldus Santokhi.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi: “Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg”