vrijdag 27 januari 2023
27.7 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi wenst Interim directeur SLM Succes toe

lees ook ...

Hackers,……………Opgepast!

Er zijn tegenwoordig heel wat hackers/scammers bezig op sociale media zoals tikkers (chat moderators), maar ook als mensen die men persoonlijk kent. Ondanks de toename van hackaccounts blijven de meld...

De regering heeft op 9 maart besloten om een doorstart te maken met de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij(SLM). President Santokhi heeft samen met de Vicepresident en de minister van Transport Communicatie en Toerisme(TCT) kennis gemaakt met de interim directeur van de SLM, Paul de Haan. De President geeft aan dat de interim directeur alle ondersteuning is toegezegd vanuit de regering/aandeelhouder. Het Staatshoofd wenste de interim-directeur veel succes toe.

De opdracht aan de interim CEO is om de SLM uit de schulden te halen, het bedrijf efficiënter te maken en nieuwe locaties in de wereld te vinden, waar naar toe gevlogen kan worden. Interim Directeur, Paul de Haan bedankte de regering voor de ondersteuning. Hij zei zich sterk te zullen maken om alle neuzen in één richting te krijgen en samen met de Directie, de schuldpositie van het bedrijf binnen 3 jaren te verbeteren.

De President memoreerde dat de SLM een bestaansrecht heeft van bijna 58 jaar. “Als regering en als aandeelhouder hebben wij besloten er op in te zetten om dit belangrijke Surinaams bedrijf te beschermen en deze te behouden voor het volk van Suriname. We zullen niet aarzelen alle deskundigen te betrekken om alle parastatale bedrijven te redden en deze beter te organiseren.”

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi wenst Interim directeur SLM Succes toe