donderdag 25 april 2024
25 C
Paramaribo
3.7 C
Amsterdam
3.7
(3)

President Santokhi volgt leiderschapstraining

lees ook ...

Brunswijk belooft steun aan Kindertehuis Efran na oproep om ...

Het Kindertehuis Efran verkeert in een urgente situatie waarbij directe hulp nodig is, voornamelijk op het gebied van levensmiddelen en schoonmaakgerei. Derrick Vanier en Marianne Cornet, die zich inz...

President Chandrikapersad Santokhi heeft op vrijdag 26 augustus 2022, samen met het regeerteam, leden van het kabinet van de president en het instituut van de first lady, op het ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking deelgenomen aan een een leiderschapstraining, verzorgt door de Nederlandse Prof. dr. Gabriël Anthonio.

De Nederlandse professor die momenteel in Suriname is om zijn kennis met andere leiders te delen, inspireert wereldwijd leiders hoe zij vertrouwen kunnen wekken in hun eigen levenspad en hoe zij anderen positief kunnen beïnvloeden om hun levensdoelen op een positieve wijze te realiseren.

Het staatshoofd was de professor zeer erkentelijk voor deze sessie, daar het ging over persoonlijk leiderschap, die van betekenis en grote waarde is voor jezelf en anderen. “We hopen hiermee een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van ons land en volk”, aldus de president.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi volgt leiderschapstraining