zaterdag 25 mei 2024
24.2 C
Paramaribo
14.7 C
Amsterdam
3.7
(3)

President Santokhi volgt leiderschapstraining

lees ook ...

OM maakt opnieuw illegale landingsbaan in Avanavero onklaar

Het Openbaar Ministerie (OM) van Suriname heeft aangekondigd dat een landingsbaan in Avanavero, gelegen in het westen van Suriname, die voorheen werd gebruikt voor illegale activiteiten en op 1 decemb...

President Chandrikapersad Santokhi heeft op vrijdag 26 augustus 2022, samen met het regeerteam, leden van het kabinet van de president en het instituut van de first lady, op het ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking deelgenomen aan een een leiderschapstraining, verzorgt door de Nederlandse Prof. dr. Gabriël Anthonio.

De Nederlandse professor die momenteel in Suriname is om zijn kennis met andere leiders te delen, inspireert wereldwijd leiders hoe zij vertrouwen kunnen wekken in hun eigen levenspad en hoe zij anderen positief kunnen beïnvloeden om hun levensdoelen op een positieve wijze te realiseren.

Het staatshoofd was de professor zeer erkentelijk voor deze sessie, daar het ging over persoonlijk leiderschap, die van betekenis en grote waarde is voor jezelf en anderen. “We hopen hiermee een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van ons land en volk”, aldus de president.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi volgt leiderschapstraining