zondag 14 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
21.1 C
Amsterdam
3
(2)

President Santokhi voert overleg met Raad van Vakcentrales in Suriname

lees ook ...

Awareness activiteit onder kinderen voor dieren welzijn

De IDB en IICA hebben het directoraat Veeteelt van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) bijgestaan om op 04 augustus jongstleden awareness activiteiten te ontplooien met betrekking ...

President Chan Santokhi heeft in een bespreking met de Raad van Vakcentrales in Suriname (Ravaksur) uitgelegd waar de regering nu mee bezig is. “De essentiële zaken die zijn besproken, betroffen uiteraard de koers, de gesprekken met het Internationaal Monetair Fonds (IMF), het Covid-19- en het armoedevraagstuk oftewel het vraagstuk van rechtvaardige inkomensverdeling”, zegt Ravaksur-woordvoerder Armand Zunder.

De onderwerpen werkloosheid en inflatie zijn ook besproken met de regeringsleiding, waarbij de raad haar adviezen heeft uitgebracht. Ravaksur heeft de regering vruchtbare inzichten gegeven. De consultatie tussen de regering en Ravaksur was een voortzetting van de eerder gehouden hearings.

President Santokhi heeft op maandag 22 februari een vervolggesprek met deze gesprekspartner. Er zal dan diepgaander gesproken worden over het Crisis- en Herstelplan. De regering Santokhi vindt dat – om een realistisch beleid te formuleren en de effectieve uitvoering daarvan te garanderen – het belangrijk is om oor te hebben voor de samenleving.

De besprekingen hebben gisteren plaatsgevonden op het Kabinet van de President. President Santokhi werd vergezeld door vicepresident Ronnie Brunswijk.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi voert overleg met Raad van Vakcentrales in Suriname