woensdag 24 juli 2024
28 C
Paramaribo
21 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi viert vaderdag op zijn Kabinet

lees ook ...

Texas bewoners ontvangen officiële grondpapieren

Enkele bewoners van de buurt Texas te Charlesburg hebben op maandag hun bereidverklaringen ontvangen. De ceremonie vond plaats op het Kabinet van de Vicepresident, waar de documenten persoonlijk werde...

President Santokhi heeft op vrijdag 16 juni met het mannelijk personeel vaderdag gevierd op het Kabinet. De president stond stil bij de zware offers die de vaders hebben gebracht en alles wat ze ons hebben gegeven.

De president gaf aan dat wij hen daarvoor ook waardering moeten geven  vooral in deze moeilijke tijd waarin het een grote uitdaging is om financieel rond te komen, daar vaders vaak de kostwinner van het gezin zijn.

Verder zei het staatshoofd dat het opvoeden van kinderen een ongelooflijk voorrecht is, maar ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee brengt. “Vaders dienen als rolmodellen in het leven van hun kinderen en geven hun kinderen onvoorwaardelijke liefde. Ze brengen discipline bij en geven de nodige steun. Ook leren ze hun kinderen om een moedig en karaktervol leven te leiden,” gaf de president aan.

Het staatshoofd voegde eraan toe dat vaders niet alleen essentieel zijn voor de gezonde ontwikkeling van kinderen, maar ook ook de kracht van gezinnen en de stabiliteit van gemeenschappen beïnvloeden. De President besloot zijn toespraak met felicitaties: “Ik feliciteer alle vaders en vaderfiguren en wens jullie een hele fijne en gezegende Vaderdag toe.”

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi viert vaderdag op zijn Kabinet