dinsdag 27 februari 2024
32 C
Paramaribo
6.6 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi viert 65ste verjaardag met speciale gasten

lees ook ...

Verraad op verraad

Pakitow, roepnaam van actievoerder en politicus Stefano Biervliet (27), is groot onrecht aangedaan. Ondanks dat hij nooit een misdaad begaan heeft en uitsluitend mensen heeft opgeroepen om op te komen...

Op 2 februari 2024 vierde president Chandrikapersad Santokhi zijn 65 ste verjaardag op een bijzondere manier. In de achtertuin van het presidentieel paleis omringde hij zich met weeskinderen van verschillende tehuizen, personen met een beperking en seniorenburgers. Vertegenwoordigers van de diverse instellingen brachten felicitatieboodschappen over aan het staatshoofd.

In zijn toespraak benadrukte president Santokhi het belang van stilstaan bij de positie van Suriname na drie uitdagende jaren. Hij prees de offers, het geduld en het vertrouwen van de bevolking in betere tijden. De president beloofde dat de regering vanaf dit jaar de vruchten van hun harde werk zal teruggeven aan het volk.

De jarige president richtte zich specifiek tot de kinderen met de inspirerende woorden: “Werk hard, doe je best en God doet de rest.” Hij moedigde hen aan om zich volledig te focussen op hun schoolprestaties en ambitieus te zijn in hun ontwikkeling. Onderwijs, benadrukte hij, is de sleutel tot succes en empowerment voor een betere toekomst voor hen en de samenleving.

President Santokhi sprak ook zijn waardering uit voor de seniorenburgers. “De ontwikkeling die Suriname tot nu toe heeft gekend, is mede te danken aan uw harde werk en kracht,” zei hij. De feestelijke bijeenkomst was een hartverwarmend moment van samenzijn en symboliseerde de hoop en belofte voor een betere toekomst voor alle Surinamers.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi viert 65ste verjaardag met speciale gasten