donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
13.5 C
Amsterdam
5
(1)

President Santokhi vandaag 64 jaar oud

lees ook ...

VHP-hoofdbestuur dringt bij president aan op opvoeren commun...

Het hoofdbestuur van de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP) heeft bij president Chandrikapersad Santokhi aangedrongen op meer communicatie met de samenleving. Dit gebeurde tijdens een voorbereide...

President Chandrikapersad Santokhi is vandaag 03 februari 64 jaar oud geworden. Hij zegt abusievelijk, “Vandaag mag ik met de kracht en steun van de Almachtige, aan mijn 64ste levensjaar beginnen.” Hij is vandaag 64 jaar oud geworden en begint vandaag dus aan zijn 65ste levensjaar.

64 jaren gedreven door de kracht van de Almachtige, 64 jaren doelen nagestreefd en met man en macht gewerkt voor onze natie, 64 jaren van geluk, liefde en wijsheid,
64 kaarsen vandaag uitblazen! Ik dank mijn gezin, mijn familie, mijn partij, onze coalitiepartners en de totale regering die mij hebben bijgestaan en die mij, mijn doelen hebben helpen te verwezenlijken.

Hij dankt de Schepper voor Zijn zegen en genade en geeft aan Zijn kracht in te roepen om de taak die op zijn schouders rust, naar eer en geweten uit te voeren. Hij geeft aan dat het een eer is om als zoon van dit gezegend land, het te mogen leiden en uit de crisis te halen. Een taak, die hij zegt met volle toewijding te vervullen.

De President: “Desondanks zijn er vele belangrijke en significante vorderingen behaald in de voorbije periode. Onze monetaire reserves zijn wederom meer dan een miljard dollars, de importdekking is naar een gangbare norm gebracht en de begroting is op orde gesteld. Ook onze minder daadkrachtige burgers krijgen speciale aandacht en vanaf februari ook extra steun vanuit de overheid met een Moni Karta systeem.”

“Ik vraag u allen, lieve Srananmangs, probeer ook uw bijdrage te leveren, wees positief en blijf bidden. Wij hebben een ieder nodig om ons land wederom op het spoor te krijgen. Samen met u heb ik het tot mijn taak gemaakt om ons geliefd Suriname weer die plaats te geven, die het behoort in te nemen. Ik wil vandaag een ieder, die mij in welke vorm dan ook heeft bijgestaan, bedanken. Mijn gezin, mijn familie, mijn partij, onze coalitiepartners en de totale regering.”

“Ik zal, gedreven door de kracht van de Almachtige, blijven streven naar het verwezenlijken van de gestelde doelen. God bless you all!”

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

7 REACTIES

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi vandaag 64 jaar oud