zaterdag 13 april 2024
26.7 C
Paramaribo
15 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi tekent condoleance register Pele

lees ook ...

Nederland en Suriname bundelen krachten voor teruggave kolon...

Suriname en Nederland hebben afgesproken om samen te werken, om op het gebied van culturele samenwerking, aan de teruggave van objecten die tijdens de koloniale periode uit Suriname zijn meegenomen en...
Het condoleanceregister van voetballegende Pelé is op 04 januari 2023 getekend door President Chandrikapersad Santokhi op de Braziliaanse Ambassade in Paramaribo. De Braziliaanse icoon kwam op 29 december 2022 op 82-jarige leeftijd te overlijden.
President Santokhi heeft zijn condoleances en solidariteit nogmaals uitgesproken bij de ambassade. Ook condoleert hij de totale samenleving en in het bijzonder de grote voetbal gemeenschap. Edson Arantes do Nascimento, zoals Pelé heette, was één van de grootste voetballers aller tijden. De Braziliaan is de enige speler die drie keer de wereldtitel won: in 1958, 1962 en 1970.
Pelé had in Suriname en over de wereld een grote aanhang. President Santokhi spreekt zijn waardering uit voor het goede werk dat de voetbalicoon heeft verricht en bemoedigt de jeugd vooral om inspiratie te putten uit de inzet en gedrevenheid van de ster.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi tekent condoleance register Pele