woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi stimuleert gezonde gewoontes tijdens sportdag bij Kabinet

lees ook ...

Een eerbetoon aan de legendarische Trena Yellow Birds

Op donderdag 13 juni ontvingen wij met droefheid het bericht van het overlijden van de geliefde voorzitter en mentor van Sportvereniging Yellow Birds, W. Orlando Renfurm. In Yellow Birds stond hij ...

De Commissie Sport van het kabinet van de president heeft een sportdag met als thema “Healthy Habits”, oftewel gezonde gewoontes georganiseerd. Deze sportdag vond plaats op de trimbaan achter het kabinet van de president, met als doel de teamgeest te versterken en de gezondheid van de deelnemers te bevorderen.

Het initiatief voor de sportdag kwam rechtstreeks van president Santokhi zelf. Hij benadrukte het belang van het stimuleren van een gezonde levensstijl bij het personeel van het kabinet. “Het thema ‘Healthy Habits’ is gekozen omdat het essentieel is om stress te verminderen door middel van gezonde gewoontes,” verklaarde de president van de Republiek Suriname. De Commissie Sport bestaat uit: Kajaal Beharie, Sherin B.Panday, Kiran Changoer, Natasha Merhai en de waarnemend algemeen directeur, Dr. Arleen Emanuels.

“Gezonde gewoontes variëren van persoon tot persoon, maar het belangrijkste is dat men let op voeding en een consistente mindset ontwikkelt. Het is essentieel om regelmatig te sporten om het tot een gewoonte te maken,” aldus Kaajal Beharie, de initiator van de sportdag. Enkele voorbeelden van “healthy habits” zijn het bezoeken van de sportschool en dansen. “Sommige mensen denken dat sporten kan worden uitgesteld voor andere verplichtingen, maar net zoals men zich verplicht voelt om naar het werk te gaan, kan men zichzelf ook verplichten om voor het eigen lichaam te zorgen,” voegde Beharie eraan toe.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi stimuleert gezonde gewoontes tijdens sportdag bij Kabinet