maandag 5 juni 2023
24.2 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi stelt werkgroepen in voor ontwikkeling van diverse gebieden

lees ook ...

Geboorte aangiften 19de en 20ste eeuw nu online

Het Nationaal Archief heeft geboorteaangiften van Surinamers uit de 19de en 20ste eeuw online gezet. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door de hulp van honderden vrijwilligers. Het eerste deel van...

President Chandrikapersad Santokhi heeft werkgroepen geïnstalleerd voor de ontwikkeling van de gebieden Para, Commewijne en Creola & omgeving. Deze gebieden hebben decennialang te kampen gehad met diverse problemen.

De werkgroepen zijn belast met het heractiveren van de veerverbinding Meerzorg – Paramaribo v.v., het voorbereiden van het asfalteren van 20-25 km aan ontsluitingswegen, het oplossen van grondaanvragen van langer dan 10 jaar, wateroverlast en verlichting op de wegen.

De werkgroepen moeten op zeer korte termijn met een plan van aanpak komen om deze problemen aan te pakken. President Santokhi heeft de werkgroepen veel succes gewenst en kijkt uit naar het eindverslag ter evaluatie. Met deze maatregel hoopt de regering de ontwikkeling van deze gebieden te bevorderen en de levensomstandigheden van de bewoners te verbeteren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi stelt werkgroepen in voor ontwikkeling van diverse gebieden