maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
5
(1)

President Santokhi stelt commissie in voor verbetering luchtvaartstandaarden

lees ook ...

NiNsee-voorzitter en VIDS in Suriname voor gesprek over slav...

Een delegatie van het Nationaal Instituut Nederlands Slavernijverleden en Erfenis (NiNsee) bevindt zich momenteel in Suriname om de samenwerking met VIDS te versterken. NiNsee, een kennis- en onderzoe...

In een tijd waarin de luchtvaartsector opnieuw tot bloei komt, worden enkele cruciale kwesties aangepakt om de stand van zaken te verbeteren. Op het gebied van burgerluchtvaart scoort Suriname momenteel laag in Latijns-Amerika.

Om deze uitdagingen aan te pakken en de Effective Implementation (EI)-score en de standaarden van de International Civil Aviation Organisation (ICAO) te verbeteren, heb president Chandrikapersad Santokhi op 5 januari 2024 een presidentiële commissie ingesteld.

Deze commissie heeft als taak het coördineren, monitoren en het behalen van doelstellingen, met name gericht op de verhoging van de EI-score en naleving van de ICAO-standaarden. Om de voortgang nauwlettend te volgen, dient de commissie tweewekelijks rapport uit te brengen aan de minister van Transport, Communicatie en Toerisme.

Samen met het team zal Santokhi de initiatieven en ontwikkelingen op dit gebied zorgvuldig volgen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi stelt commissie in voor verbetering luchtvaartstandaarden