vrijdag 19 april 2024
26 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi spreekt over de Jeugd

lees ook ...

Consument en producent betalen oneigenlijke kosten bij EBS  ...

Het verhogen van de stroomtarieven door het Energie Bedrijf Suriname houdt de gehele samenleving  al weken bezig. De huishoudelijke tarieven gaan op termijn minimaal tweemaal omhoog. De  Midden- en Kl...

CARICOM- voorzitter, Chandrikapersad Santokhi, heeft op vrijdag 12 augustus 2022 in het kader van de Internationale dag van de Jeugd, een woord gericht tot de mede CARICOM burgers.

Hij gaf aan dat het een uitdaging blijft, om de jongeren volledig de vrijheid te geven voor het uiten van hun behoeften, talenten en potentie. Maar de hoop mogen we zeker niet verliezen, wanneer Greneda als voorbeeld genoemd mag worden, waar jonge leiders aan de politieke tafel zitten, aldus de voorzitter.

2023 is uitgeroepen tot het jaar van de jeugd. De CARICOM lidlanden zullen alles in het werk stellen, zodat de jeugd volledig wordt ondersteund en gefaciliteerd, zodat ze optimaal kan participeren en samenwerken met de andere generaties aan onze toekomst. Ze moeten een wereld creëren voor alle leeftijden en als voorbeeld dienen voor de rest van de wereld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi spreekt over de Jeugd