maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
7.9 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi roept gemeenschap op gezond te eten en te bewegen

lees ook ...

President Santokhi onthult naambord moderne visaanlandingspl...

Het district Nickerie krijgt een moderne visaanlandingsplaats. Deze faciliteit zal worden opgezet in Nieuw-Nickerie, aan de Van Idsingastraat. Hiertoe is op 28 januari 2023 een naambord door president...

Elk jaar wordt op 12 december de Internationale Dag van de Universele Gezondheidszorg herdacht. Het idee achter deze dag is om eenieder waar hij of zij ook woont, dezelfde betaalbare en kwalitatief goede zorg te bieden. Gezondheid is niet alleen voor alle mensen belangrijk, maar ook voor het land.

Met gezonde mensen kan een land beter tot ontwikkeling worden gebracht. Het is daarom belangrijk om adequate gezondheidszorg te bieden aan alle burgers van het land. Dit is ook het streven van de regering die met al haar ten dienste staande middelen en door middel van samenwerking met andere organisaties tracht, de gezondheidszorg naar de mensen toe te brengen.

Er wordt ook bijzondere aandacht besteed aan preventieve zorg, voorkomen is altijd beter dan genezen. En op deze dag zal ik wederom aan de gemeenschap vragen er een gezonde levensstijl op na te houden. Eet gezond en beweeg. Daardoor kan je veel ziektes voorkomen, zegt de president.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi roept gemeenschap op gezond te eten en te bewegen