zondag 4 december 2022
23.8 C
Paramaribo
0.6 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi roept actoren Wanica op tot hechtere samenwerking

lees ook ...

Meer klantgerichtheid en klantvriendelijkheid voor bestaansr...

Klantvriendelijkheid is niet overal te vinden in ons land. Klantgerichtheid is ook niet vanzelfsprekend bij dienstverlenende bedrijven zoals banken. Als land moet Suriname een inhaalslag maken op dit ...

President Chandrikapersad Santokhi heeft tijdens een meeting op zijn kabinet gesproken over de knelpunten bij de uitvoering van gemeenschapsprojecten in het district Wanica. Om deze aan het licht te brengen zijn diverse functionarissen aangehoord. De meeting is gehouden om oplossingen te bedenken voor het wegwerken van stremming bij de uitvoering van overheidswerk, op districtsniveau.

Naast districtsraadsleden hebben ook parlementariërs en districtscommissarissen van Wanica geparticipeerd. Het staatshoofd heeft na het aanhoren van de knelpunten en hun oorsprong, concrete instructies gegeven voor het oplossen van de vraagstukken. Hij heeft daarbij benadrukt dat partijen een hechtere samenwerking tot stand dienen te brengen, om effectief en efficiënt het werk uit te voeren. “Samenwerking kost geen geld”, benadrukte de president.

Tijdens de gedachtewisseling is ook voorgesteld dat de districtsraadsleden en districtscommissarissen frequenter overlegmomenten zullen hebben. Het staatshoofd heeft concreet de instructie gegeven dat deze actoren zich bij hun eerstvolgende vergadering diepgaand buigen over hoe de knelpunten weg te werken voor projecten die uitgevoerd moeten worden.

Santokhi zal komende maand een projectmanagementteam in het leven roepen voor het district Wanica. Dit met het oog op het opstarten en finaliseren van projecten ter bestrijding van armoede in de samenleving en het oplossen van andere gemeenschapsvraagstukken.

Volgens de president heeft het projectmanagementteam van het district Nickerie met het uitvoeren van projecten, binnen zeer korte tijd, zijn nut bewezen. De overige districten zullen in dit jaar nog volgen, zei Santokhi.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi roept actoren Wanica op tot hechtere samenwerking