woensdag 7 december 2022
27.1 C
Paramaribo
4.3 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi reikt grondbeschikkingen uit in Nickerie

lees ook ...

ABOP en PL gaan samen verkiezing 2025 in

De Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) en Pertjajah Luhur (PL) hebben reeds besloten met elkaar te blijven samenwerken. Zij gaan samen de verkiezing  van 2025 in. De samenwerking tusse...

President Chandrikapersad Santokhi heeft bij zijn werkbezoek aan Nickerie ook grondbeschikkingen uit gereikt. Op zaterdag 08 oktober heeft het staatshoofd aan 89 burgers de grondbescheiden afgegeven.

President Santokhi gaf aan dat hij had beloofd, dat de aanvraag van grond voortvarend zal worden aangepakt en dat het ook is gebeurd. Iedere Surinamer heeft recht op een stuk grond, waar de persoon een huis op kan bouwen of kan planten. Het biedt zekerheid in het leven.

President Santokhi gaf de burgers die hun grondpapieren in ontvangst hebben genomen aan om het stuk grond te gebruiken voor het doel waarvoor dat is toegewezen. “U hebt het aangevraagd en gekregen, maakt u er goed gebruik van, het is een basis waarop u voort kan, laat het niet terugvloeien in de boezem van de staat”, aldus de president.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi reikt grondbeschikkingen uit in Nickerie