woensdag 24 april 2024
28 C
Paramaribo
5.1 C
Amsterdam
0
(0)

President Santokhi reikt grondbeschikkingen uit in Nickerie

lees ook ...

Brunswijk belooft steun aan Kindertehuis Efran na oproep om ...

Het Kindertehuis Efran verkeert in een urgente situatie waarbij directe hulp nodig is, voornamelijk op het gebied van levensmiddelen en schoonmaakgerei. Derrick Vanier en Marianne Cornet, die zich inz...

President Chandrikapersad Santokhi heeft bij zijn werkbezoek aan Nickerie ook grondbeschikkingen uit gereikt. Op zaterdag 08 oktober heeft het staatshoofd aan 89 burgers de grondbescheiden afgegeven.

President Santokhi gaf aan dat hij had beloofd, dat de aanvraag van grond voortvarend zal worden aangepakt en dat het ook is gebeurd. Iedere Surinamer heeft recht op een stuk grond, waar de persoon een huis op kan bouwen of kan planten. Het biedt zekerheid in het leven.

President Santokhi gaf de burgers die hun grondpapieren in ontvangst hebben genomen aan om het stuk grond te gebruiken voor het doel waarvoor dat is toegewezen. “U hebt het aangevraagd en gekregen, maakt u er goed gebruik van, het is een basis waarop u voort kan, laat het niet terugvloeien in de boezem van de staat”, aldus de president.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi reikt grondbeschikkingen uit in Nickerie