zondag 14 april 2024
24.7 C
Paramaribo
10.1 C
Amsterdam
5
(1)

President Santokhi reikt grondbeschikkingen uit in Commewijne

lees ook ...

EVC-systeem kan deuren openen voor ervaren Surinamers zonder...

In een baanbrekende ontwikkeling voor Suriname, is de officiële erkenning van werkervaring zonder traditionele diploma’s een significante stap dichterbij gekomen. Het innovatieve systeem van Erkenning...

Er zijn opnieuw grondbeschikkingen uitgereikt. Deze keer was het de beurt aan het district Commewijne. President Chandrikapersad Santokhi heeft vrijdag ook grondbescheiden uitgereikt. Het staatshoofd gaf aan dat hij had beloofd, dat de aanvraag van grond voortvarend zal worden aangepakt en dat het ook is gebeurd.

President Santokhi en een van de grondeigenaren. Foto: Facebook

Iedere Surinamer heeft recht op een stuk grond, waarop de persoon een huis kan bouwen of kan planten. Het biedt zekerheid in het leven. “Met trots geef ik u mee, dat degenen die zich online hebben geregistreerd, vandaag in aanmerking komen voor een perceel voor bouw- en landbouwdoeleinden. Yu yere bun. Registreer vandaag nog via internet en den grond tori ey seti. U hebt het aangevraagd en gekregen, maakt u er goed gebruik van, het is een basis waarop u voort kan, laat het niet terugvloeien in de boezem van de staat”, zei het staatshoofd.

 

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi reikt grondbeschikkingen uit in Commewijne